За VERO | Гарнитури

VERO е ќерка фирма на KLER која на пазарите функционира како поефтина линија на KLER. Моделите на ВЕРО се мултифункционлани гарнитури со прифатливи димензии за станови и куќи со нормални и помали квадратури. VERO се произведува во истата фабрика како и производите на KLER, добавувачите на репроматеријалите се истотака исти, како што спомнавме се води како поефтината линија КЛЕР, меѓутоа со доста солиден квалитет кој ги исполнува сите Европски стандарди, додека ценовно е доста конкуретен со домашните и произоводителите од соседството на РМ.

За повеке технички информации повелете во нашиот салон каде производите на ВЕРО може да се купат со многу поевтини цени отколку во соседните земји.

http://vero.pl