За Hilding Anders | Душеци

HILDING ANDERS Групацијата е основана во 1939 во Шведска. И покрај првичните тешки времиња поради Втората Светска Војна, со непрекинатата упорност и посветеност прерасна во просперитетна компанијата која се стекнува со огромен успех и извонредна репутација за висок квалитет.

Подоцна, оваа група на компании стана главен снабдувач на ИКЕА за душеци, за да денес и повеќе од 50 години наназад низ целиот свет е сеуште глевен снабдувач на ИКЕА, како и на многу други познати велетрговски куќи за мебел од Англија, Швајцарија, Германија, Франција, Австрија, Италија, Скандинавија, Русија, Кина и САД, како и на големите стоковни мебел куќи во земјите од поранешна Југославија.

Филозофијата на практиката преку исклучително многу строга контрола на квалитетот,  со совршени решенија и обезбедувајќи беспрекорна поддршка, во 1991 година ја доведе компанијата до имиџ на најголем светски производител на душеци. Поради континуитетот во работењето ја освојува Азија, Европа и Рускиот пазар. Денес Хилдинг Андерс е застапен во повеке од 42 земји, со 22 бренда и 18 производствени погони, како и лабараторија за здраво спиење во Schänis-Швајцарија, што ја прави компанијата неприкосновен лидер на пазарите.

Хилдинг Андерс е сопственик на најпознатите Европски брендови како Carpe Diem, Jensen, Ascona, Bico, Dunlopillo, Slumberland, Bedding Italia, Crown, Andre Renault и многу други ...

За балканските замји производите на Хилдинг Андерс се прозиведуаат во нивната фабрика HESPO - Хрватска.

За повеке технички информации повелете во нашиот салон каде овие душеци може да се купат со многу поевтини цени отколку во соседните земји.

http://hildinganders.com   http://hespo.hr