Џебно јадро

Џебно јадро
Прикажи:
Сортирај по:
Astoria Gold од 20 до 40 Дена

Astoria Gold

Душек со JOEY Pocket-In-Pocket џебно јадро и облога од HR пена.Висина на душекот: 35смТврдина: 12345..

73,507 мкд. Без Данок: 62,294 мкд.

Diamant

7-зонски душек со Multipocket џебно јадро и облога со Виско/Мемори-Еластична пена.Multipocket јадра ..

89,000 мкд. Без Данок: 75,424 мкд.

Emotion од 20 до 40 Дена

Emotion

7-зонски душек со Compact џебно јадро и облога од профилирана HR пена.Висина на душекот: 25смТврдина..

27,686 мкд. Без Данок: 23,463 мкд.

Exclusiv

Висина: 20смНавлака: изработена од удобна и атибактериска ткаенина која пружа заштита од грини/параз..

21,975 мкд. Без Данок: 18,623 мкд.

Exclusiv Feel

Душек со џебно јадро и облога од 5-зонска Flexyfoam пена.Висина на душекот: 23смТврдина: 12345Душеко..

18,619 мкд. Без Данок: 15,778 мкд.

Fantasy

FANTASY е исклучително квалитетен душек, луксизно изведен од посебни Super Micropocket 2000 џеб..

60,000 мкд. Без Данок: 50,847 мкд.

Freya

Душек со џебно јадро и облога од апретиран филц и PU пена.Висина на душекот: 24 смТврдина: 12345Frey..

13,547 мкд. Без Данок: 11,481 мкд.

Hybrid Cloud од 20 до 40 Дена

Hybrid Cloud

Hybrid душекот е со Hi-Low џебни јадра.Висина на душекот: 26смТврдина: 12345TЈадрата Hybrid Cloud се..

26,719 мкд. Без Данок: 22,643 мкд.

Imperial Dreamer

ЈАДРО: 5 зонско џебно јадро (231 опруги на 1м2), 4cm мемори пена со густина 50кг/м3, PU пена 1,..

17,803 мкд. Без Данок: 15,088 мкд.

Luxury Plus

Luxury Plus е исклучително квалитетен душек со високо ниво на удобност.Во својата оснаова има џебно ..

25,923 мкд. Без Данок: 21,969 мкд.

Style од 20 до 40 Дена

Style

Душек со џебно јадро и облога од кокос и PU пена, DUO душек со две тврдини.Висина на душекот: 20 смТ..

13,783 мкд. Без Данок: 11,680 мкд.

Victoria од 20 до 40 Дена

Victoria

Душек со Super Micropocket 2000 џебно јадро и облога од Виско/Мемори-Еластична пена.Висина на душеко..

36,270 мкд. Без Данок: 30,737 мкд.

Windsor од 20 до 40 Дена

Windsor

Душек со SOFTTOUCH џебно јадро и облога од Jojob пена и латекс.SOFTTOUCH џебно јадро е основата на д..

63,956 мкд. Без Данок: 54,200 мкд.