Перници

Перници

HILDING ANDERS Групацијата е основана во 1939 во Шведска. И покрај првичните тешки времиња поради Втората Светска Војна, со непрекинатата упорност и посветеност прерасна во просперитетна компанијата која се стекнува со огромен успех и извонредна репутација за висок квалитет.
Подоцна, оваа група на компании стана главен снабдувач на ИКЕА за душеци, за да денес и повеќе од 50 години наназад низ целиот свет е сеуште глевен снабдувач на ИКЕА, како и на многу други познати велетрговски куќи за мебел од Англија, Швајцарија, Германија, Франција, Австрија, Италија, Скандинавија, Русија, Кина и САД, како и на големите стоковни мебел куќи во земјите од поранешна Југославија.
Филозофијата на практиката преку исклучително многу строга контрола на квалитетот,  со совршени решенија и обезбедувајќи беспрекорна поддршка, во 1991 година ја доведе компанијата до имиџ на најголем светски производител на душеци. Поради континуитетот во работењето ја освојува Азија, Европа и Рускиот пазар. Денес Хилдинг Андерс е застапен во повеке од 42 земји, со 22 бренда и 18 производствени погони, како и лабараторија за здраво спиење во Schänis-Швајцарија, што ја прави компанијата неприкосновен лидер на пазарите.
Хилдинг Андерс е сопственик на најпознатите Европски брендови како Carpe Diem, Jensen, Ascona, Bico, Dunlopillo, Slumberland, Bedding Italia, Crown, Andre Renault и многу други ...
За балканските замји производите на Хилдинг Андерс се прозиведуаат во нивната фабрика HESPO - Хрватска.
За повеке технички информации повелете во нашиот салон каде овие душеци може да се купат со многу поевтини цени отколку во соседните земји.
http://hildinganders.com   http://hespo.hr

Прикажи:
Сортирај по:
Basic HR од 20 до 40 Дена

Basic HR

Перница од HR пена и екстракт од слез.72x42x12 смЗа повеке информации:https://hespo.hr/basic-hr-proi..

3,100 мкд. Без Данок: 2,627 мкд.

Bio Plus

Перница од био Алое Виско/Мемори-Еластична пена.60x31x12  смЗа повеке информации:https://hespo...

5,200 мкд. Без Данок: 4,407 мкд.

Bio Standard

Перница од био Алое Виско/Мемори-Еластична пена.60x31x12  смЗа повеке информации:https://hespo...

3,993 мкд. Без Данок: 3,384 мкд.

Deluxe од 20 до 40 Дена

Deluxe

Перница со класичен облик.66x40x14 смТехногел перниците се супериорни према останатите поради бројми..

12,300 мкд. Без Данок: 10,424 мкд.

Medisan од 20 до 40 Дена