HESPO

Прикажи:
Сортирај по:
Astoria Gold од 20 до 40 Дена

Astoria Gold

Душек со JOEY Pocket-In-Pocket џебно јадро и облога од HR пена.Висина на душекот: 35смТврдина: 12345..

73,507 мкд. Без Данок: 62,294 мкд.

Deluxe од 20 до 40 Дена

Deluxe

Перница со класичен облик.66x40x14 смТехногел перниците се супериорни према останатите поради бројми..

12,300 мкд. Без Данок: 10,424 мкд.

Diamant

7-зонски душек со Multipocket џебно јадро и облога со Виско/Мемори-Еластична пена.Multipocket јадра ..

89,000 мкд. Без Данок: 75,424 мкд.

Elemental

Висина 5 смБрој летвички 25 + 3 основни дупли..

3,600 мкд. Без Данок: 3,051 мкд.

Emotion од 20 до 40 Дена

Emotion

7-зонски душек со Compact џебно јадро и облога од профилирана HR пена.Висина на душекот: 25смТврдина..

27,686 мкд. Без Данок: 23,463 мкд.

Exclusiv

Висина: 20смНавлака: изработена од удобна и атибактериска ткаенина која пружа заштита од грини/параз..

21,975 мкд. Без Данок: 18,623 мкд.

Exclusiv Feel

Душек со џебно јадро и облога од 5-зонска Flexyfoam пена.Висина на душекот: 23смТврдина: 12345Душеко..

18,619 мкд. Без Данок: 15,778 мкд.

Fantasy

FANTASY е исклучително квалитетен душек, луксизно изведен од посебни Super Micropocket 2000 џеб..

60,000 мкд. Без Данок: 50,847 мкд.

Freya

Душек со џебно јадро и облога од апретиран филц и PU пена.Висина на душекот: 24 смТврдина: 12345Frey..

13,547 мкд. Без Данок: 11,481 мкд.

Hybrid Cloud од 20 до 40 Дена

Hybrid Cloud

Hybrid душекот е со Hi-Low џебни јадра.Висина на душекот: 26смТврдина: 12345TЈадрата Hybrid Cloud се..

26,719 мкд. Без Данок: 22,643 мкд.

Luxury Plus

Luxury Plus е исклучително квалитетен душек со високо ниво на удобност.Во својата оснаова има џебно ..

25,923 мкд. Без Данок: 21,969 мкд.

Medisan од 20 до 40 Дена

Pantera

7 зонски душек комбиниран од Pantera, Flexyfoam и Cellflex пена.Висина: 29 смТврдина: 12345Pant..

34,698 мкд. Без Данок: 29,405 мкд.

Smile

Душек со PU пена и 100% памучна навлака.Висина на душекот: 11смТврдина: 12345јадро од PU пенапамукht..

4,232 мкд. Без Данок: 3,586 мкд.