KLER

Прикажи:
Сортирај по:
APREGGIO 3+2 (Кожа) НОВ

APREGGIO 3+2 (Кожа)

ТРОСЕД + ДВОСЕД во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖАБОЈА: Крем/Жолта /S2***Сликите се разликуваат од реа..

193,077 мкд. Без Данок: 163,625 мкд.

CAN CAN 3+2 (Кожа) НОВ од 30 до 60 Дена

CAN CAN 3+2 (Кожа)

ТРОСЕД + ДВОСЕД во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖАБОЈА: 2469/S2 | ЕКСПОНАТ (црна со бел конец)Lounge s..

223,060 мкд. Без Данок: 189,034 мкд.

CAN CAN Аголна (Кожа) НОВ од 20 до 40 Дена

CAN CAN Аголна (Кожа)

АГОЛНА во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖА1SWL/3NP  | Димензија: 233см Х 266смСо Сандук за По..

195,616 мкд. Без Данок: 165,776 мкд.

CORALE 3+2 (Кожа)

ТРОСЕД + ДВОСЕД во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖАБОЈА: Беж/Слонова Коска /S2 | ЕКСПОНАТLounge set&nbs..

168,293 мкд. Без Данок: 142,621 мкд.

CORRENTE  Аголна (Кожа) од 30 до 60 Дена

CORRENTE Аголна (Кожа)

АГОЛНА во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖА1NWL/3NP  | Димензија: 173см Х 311смБОЈА: По изборL..

210,850 мкд. Без Данок: 178,686 мкд.

DIVA 3+2 (Кожа) од 30 до 60 Дена

DIVA 3+2 (Кожа)

ТРОСЕД + ДВОСЕД во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖАA living-room set consisting of: an a..

342,873 мкд. Без Данок: 290,570 мкд.

Flamenco

ФОТЕЉА | ИНОКС со ВисокоКвалитетна Телешка КОЖАБОЈА: _________/S2 | ЕКСПОНАТLounge chair. The&n..

84,751 мкд. Без Данок: 71,823 мкд.

Habanera

ФОТЕЉА | ИНОКС со ВисокоКвалитетна Телешка КОЖАБОЈА: _________/S2 | ЕКСПОНАТ | Кафеава со Црна ..

75,079 мкд. Без Данок: 63,626 мкд.

LARGO Аголна (Кожа)

АГОЛНА во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖАБоја: Темно сива /S5 | ЕКСПОНАТДимензија: 237см Х 276смL..

289,073 мкд. Без Данок: 244,977 мкд.

Opus Due

РЕЛАКС ФОТЕЉА со ЕЛЕКТРИЧЕН МОТОР |ВисокоКвалитетна Телешка КОЖАБОЈА: _________/S2 | ЕКСПОНАТ | ПЛАВ..

102,237 мкд. Без Данок: 86,642 мкд.

ORATORIO аголна (Кожа) НОВ од 30 до 60 Дена

ORATORIO аголна (Кожа)

ТРОСЕД + ДВОСЕД во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖАLounge suit. • Modules can stand alone or ..

208,190 мкд. Без Данок: 176,432 мкд.

ROMANZA 3+2 (Кожа)

ТРОСЕД + ДВОСЕД во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖАБОЈА: Темно Црвена /S2 | ЕКСПОНАТ***ПОСЛЕДНО ПАРЧЕ, ..

235,030 мкд. Без Данок: 199,178 мкд.

RONDO 3+2 (Кожа)

ТРОСЕД + ДВОСЕД во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖАБОЈА: Млечно Бела 2475/S2 | ЕКСПОНАТ***ПОСЛЕДНО ПАРЧ..

200,694 мкд. Без Данок: 170,080 мкд.

SCHERZO 3+1+1 (Кожа) од 30 до 60 Дена

SCHERZO 3+1+1 (Кожа)

ТРОСЕД + ФОТЕЉА + ФОТЕЉА во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖАБОЈА: ПО ИЗБОРLounge set: an armchair ..

197,187 мкд. Без Данок: 167,108 мкд.

SOPRANO аголна (Кожа) НОВ од 30 до 60 Дена

SOPRANO аголна (Кожа)

АГОЛНА во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖАA suite consisting of: 3-seater sofas • Modules in ..

361,007 мкд. Без Данок: 305,938 мкд.