CORRENTE Аголна (Кожа)

од 30 до 60 Дена CORRENTE  Аголна (Кожа)

АГОЛНА во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖА

1NWL/3NP  | Димензија: 173см Х 311см

БОЈА: По избор

Lounge set consisting of: an armchair, 2- and 3-seater sofas and a footrest • Modules combined into linear or corner sofas • Module with an extended seat (chaise lounge), allowing the user to...

http://en.kler.eu/armchairs-and-sofas/corrente,id-28


***Сликите се разликуваат од реалноста, затоа Ви препорачуваме да не посетите во нашиот изложбен салон, како би можеле да ги видите и пробате производите***

Напиши коментар

Note: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • Прегледи: 1954
  • Производител: KLER
  • Код на производот: CORRENTE
  • Достапност: од 30 до 60 Дена
1 Производ(и) се продадени
  • 210,850 мкд.
  • Цена без ДДВ: 178,686 мкд.