CAN CAN Аголна (Кожа)

НОВ од 20 до 40 Дена CAN CAN Аголна (Кожа)

АГОЛНА во ВисокоКвалитетна Телешка КОЖА

1SWL/3NP  | Димензија: 233см Х 266см

Со Сандук за Постелнина

БОЈА: По избор

Lounge set consisting of: an armchair, 2- and 3-seater sofas and a footrest • Modules combined into linear or corner sofas • Module with an extended seat (chaise lounge), allowing the user to...


***Сликите се разликуваат од реалноста, затоа Ви препорачуваме да не посетите во нашиот изложбен салон, како би можеле да ги видите и пробате производите***

Напиши коментар

Note: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • Прегледи: 1233
  • Производител: KLER
  • Код на производот: CAN CAN
  • Достапност: од 20 до 40 Дена
1 Производ(и) се продадени
  • 195,616 мкд.
  • Цена без ДДВ: 165,776 мкд.