SEVEN 160

НОВ од 20 до 40 Дена SEVEN 160

http://connubia.it/LPEX-en/Products/3150-da5f3c8d

***Ви препорачуваме да не посетите во салон како би можеле да Ви го презентираме овој поризвод подетално и поточно бидејки сликите може да се разликуват од реалноста на прозиводот***

Должина:  160см


Ширина 90см

Висина 76см

БОЈА:

*Ногарики: P77 metal stained CHROMED

*Рамка: P77 metal stained CHROMED

*Топ: GTR temp.glass TRANSPARENT | Транспаренто (проѕирно) Стакло


MIKADO round table with tempered glass top. Features beech wood base. The round top means comfort is ensured for all diners... even when they are an odd number!

Напиши коментар

Note: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • Прегледи: 1729
  • Производител: Connubia Calligaris
  • Код на производот: SEVEN 160 CB/4042-RC 160 G
  • Достапност: од 20 до 40 Дена
0 Производ(и) се продадени
  • 71,873 мкд.
  • Цена без ДДВ: 60,910 мкд.